torsdag 25. april 2019


Suarez på vei bort?

Forlater Anfield
Det ser ut som om Liverpools nummer 7 Luis Suarez forlater Liverpool. Det er forferdlig synd at en av verdens beste fotballspillere ønsker seg bort fra klubben. Suarez scoret 30 ligamål i fjor for de røde og var outstanding. En skandale at han ikke ble kåret til årets spiller. En av få spillere i verdenskladde som spiller i PL. Engelske fotballforbundet, media og FA har gjort altr de kan for å få Suarez bort fra PL. Nå ser det ut som om de har oppnådd det og at Suarez forsvinner til en større klubb og en bedre liga.

Tykt og tynt
Jeg har stått skolerett og støttet Suarez i med og motgang. Det er vår Suarez. Selvsagt ikke alt hva han har gjort på banen som ikke hører hjem noensteder, men måten han har blitt behandlet på en måte av FA og media som ikke hører hjem noen steder. Jeg håper bare at Liverpool klarer å presse summen høyest mulig, og at de får minst 40 millioner pund for han og at han går til en anen liga enn PL. Rodgers kan bruke pengene til å hente inn to spillere som går rett inn på laget og forsterker laget. Klarer ikke å erstatte spilleren Suarez, men mulig at laget blir bedre ved å forsterke to plasser. Vi klarte det når Rush gikk til Juventus og brukte pengene på å hente inn Barnes og Beardsley som ble en suksess fra første stund.

Det beste er uansett å få Suarez sin framtid avklart og like greit å rive av plasteret med engang som å drøye ut. Alle husker jo Robin van Pesie som drøyde ut i fjor og hemmet Arsenal hele sommeren og så stakk han helt på slutten. Det var den lille guttungen inne i meg som bestemte, men i realiteten så var det lommeboka. Arsenal hadde byggget han opp og støttet han hele veien selv når han gikk skadet, men penger betydde mer enn lojalitet. Liverpool og supporterne har støttet Suarez i tykt og tynt, men spillerne er ikke lenger like lojale som supportere.

Dobbeltmoral
Skulle Suarez gå til Arsenal så ville det ha vært dobbeltmoral så det holder. Wenger og deres fans har rakket ned på Suarez og beskyldt han både for å filme og at han er en skam for PL. Nå tror jeg ikke Liverpool  vil selge Suarez til en PL klubb, men alt er til salgs for rett pris! 

Husker ei flott venninne som var "lett på tråen" alle snakket dritt om henne, men fikk de sjansen så knullet de henne og skrøyt av det etterpå. Det er dobbelt moral så det holder og snakk om å møte seg selv i døra. Arsenal eller andre fans supportere i PL glemmer selvsagt fort at de har slengt driitt og beskyldt Suarez for det meste, og at han er en skam for engelsk fotball. De tilgir han og forguder han så fort han velger å signere for dem. Han vil nok helst til Spani og skulle Suarez gå til en engelsk klubb er jeg redd for at han får samme skjebne som Fernando Torres og Robin van Persie at han blir begravd i utedassen på Rotværet.

Håper at Suarez blir på Anfield, men frykter at han forsvinner.
Suarez.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 5 år 292 dager siden av Roger Hojem

Tag: Arsenal Liverpool Suarez
Kategorier:
Lest: 1620 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys