torsdag 25. april 2019


Fikk seg en rett på trynet!

Høyt oppe
Jeg var høyt oppe etter de siste ukers opptur og begynte å tru på julenissen og at dette kunne bli en jubelsesong og kanskje ende opp med ligagull. Jeg begynte å tru på at Jurgen Klopp var julenissen og frelseren. Det er lov å drømme, men er det en ting du har lært deg som Liverpool- supporter er at etter en opptur, så er ikke nedturen langt unna.

 

Superlørdag
Jeg var høyt oppe etter at den ene utfordreren etter den andre sviktet lørdag. Stoke overkjørte Manchester City i kulingen på Stoke sin hjemmebane. Dette er den verste stadion i England å komme til og det blåser alltid og som regel sidelengst. Minner meg tilbake til jeg selv var aktiv og vi spilte mot Smøla på deres hjemmebane.

Manchester United var heldige som slapp med 0-0 mot West Ham og ble pipet ut av banen når dommeren blåste av kampen. Dette er sjette gangen Manchester United spiller 0-0 og femte gangen på de ni siste kampene. Laget ligger helt der oppe og kjemper om gullet, men fansen og tidligere legender er lei av kynisk fotball og 800 pasninger på tvers og en manager som ikke vet hva å smile er for noe og null karisma. Jeg bruker som regel å sovne til United sine kamper og det gjorde jeg også lørdag, men voknet av enorm pipekonsert når lagene gikk av banen

Chelsea tapte hjemme 0-1 mot Bournemoth og har kun 15 poeng på 15 kamper og hadde 36 poeng på samme tidspunkt i fjor. Laget virker til å være i oppløsning og er bare en skygge av seg selv.

Tottenham ble holdt til 1-1 mot West Bromwich og eneste skår i gleden var at Arsenal vant 3-1 mot Sunderland


Rett i rennstein
Jeg var så spendt og høyt oppe før kampstart. Hadde i flere timer forberedt meg til kampen og studert tabellen. Skulle bare feie over et Newcastle lag som var blottet for selvtillit og være helt der oppe

Det ble en gedigen nedtur og tap 2-0. Jeg gikk rett ned i den mørkeste kjelleren etter kampen og møtte den berømte veggen.  Det var som å blåse ut stearinlyset. Skal det aldri gå an å få en opptur før du blir trykket langt nede i gjørma og andre lag sine supportere står og hopper på deg. Jeg hadde gledet meg til å se Farmen og Asbjørns julekalender å kose meg å studere tabellen.

Det ble en mørk og trist andre søndag i advent en mørk og stormfull søndagskveld og natt, men vi får håpe som de i The julekalender sier at det skal bli likar i morgen.Heldigvis  blir ingenting så fort historie som en fotballkamp. Jeg får bare håpe at jeg nok engang klarer å reise meg opp fra rensteinen før noen slår meg ned igjen og hopper på meg. Hjelper godt på at du går aldri alene som Liverpool-supporter og i enden av stormen er det en gullsky. Har nå engang for alltid sluttet å tru på julenissen


Liverpool.


10 Comments


 • 192.168.o.1 37 dager siden
  Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé!

  Reply
 • brain games 86 dager siden
  The information and facts talked about within the post are a few of the most effective obtainable.

  Reply
 • free online brain games 86 dager siden
  I was reading the news and I saw this really interesting topic.

  Reply
 • hungry shark world mod apk 183 dager siden
  Thanks blogger for sharing the best article.

  Reply
 • ppsspp gold apk 183 dager siden
  Thanks blogger for sharing the best article.

  Reply
 • real racing 3 mod apk 183 dager siden
  Good Information and is very useful.

  Reply
 • Hi Buddy, Your Blog' S Design Is Simple And Clean And I Like It. Your Blog Posts About Online Dissertation Help Are Superb. Please Keep Them Coming. Greets!!

  Reply
 • Amazing Article Thanks Or Sharing..

  Reply
 • Roger Hojem 3 år 137 dager siden
  Nesten 9000 har sett omtalen om meg på Facebook og hvor tøft det kan være å være supporter. Aldri tidligere hatt så stor treff på en sak og kommentarer. Det varmer at så mange tenker på meg og viser sin støtte. Som Liverpool- supporter går du aldri alene og jeg tror vi går en flott tid i møte.

  Reply
 • Rocky 3 år 139 dager siden
  Det er bedre å holde med de små klubber som Everton, Norwich, Derby, Leicester osv for da slipper du nedturer for sjelden det er opptur. Se på Grego er alltid blid og oppegående, selv om det er 20 år siden Everton har løftet en pokal.

  Reply

Add Comment

Lagt inn 3 år 139 dager siden av Roger Hojem

Tag: Arsenal Chelsea Liverpool.Newcastle Manchester City Manchester United Tottenham
Kategorier:
Lest: 1862 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys