tirsdag 24. april 2018


Magiske brasser sørget for palmesus

Håpet lever fortsatt
Liverpool-supporterne drømmer om topp fire og CL neste sesong. Det er fire lag som kjemper om de to siste plassene bak Chelsea og Tottenham. Etter Liverpool rotet bort to unødvendige poeng hjemme mot Bounemouth så var kun tre poeng godt nok borte mot Stoke. Dette var en kamp vi fryktet og når vi fikk presentert startoppstillingen, så ble ikke truen på seier forsterket. Klopp sliter med mange skader og slitne spillere og hadde valgt å gjøre en del forandringer. Han kastet innpå flere unggutter og det viste seg at de ikke holder PL nivået enda.

Klopp måtte foreta grep
Førsteomgangen var forferdlig og det virket som om spillerne hadde tatt påskeferie. Stoke ledet fortjent 1-0 til pause og Klopp måtte foreta seg noe. Han valgte å gjøre grep umidlbart og satte inn på Coutinho og Firminio. Dette viste seg å være et geni trekk og når Sturridge også entret banen ble det mer fart over Liverpool som snudde kampen takket være to mål av brassene og bakerst leverte Simon Mingolet noen fantastiske redninger.

12 av 18 poeng

Dette var tre viktige poeng på en dårlig dag og dermed lever håpet om topp fire. Det er ikke plass til mange feilskjær i innspurten, men fire seirer på de siste seks og 75 poeng skal normalt holde. Neste kampsøndag mot WBA blir en skikkelig påskenøtt. Nå har spillerne en uke å lade opp batteriene og forhåpentligvis stiller han med et sterkere lag fra start. Det er ingen tvil om at de tre poengene mot Stoke betydde mye. Vinner vi borte mot WBA så tror jeg det er 75% sjanse for at Liverpool klarer topp fire, men det blir nok enda tøffere å reise hjem med tre poeng fra Birmingham enn fra Stoke og kan ikke levere en like svak førsteomgang. Du må være klar fra første stund. Vi får glede oss over de tre poengene og at vi slapp med skrekken

Ønsker alle en riktig god påske. 


Roberto Firminio scoret seiersmålet

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 1 år 14 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 418 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (769)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys