onsdag 20. juni 2018


Skjebnen ligger til våre fiender

Mørke skyer over Anfield
Liverpool er i ferd med å rote bort det som så ut til å bli en bra sesong, og de siste ukene og kampene har bare vært tragisk. Det hele toppet seg når Liverpool gikk på et sjokkerende hjemmetap for Crystal Palace. De ble senket av tidligere Liverpool spiller Benteke. På de to siste hjemmekampene mot svake og kyniske lag som Bournemouth og Crystal Palace står Liverpool med 1 poeng og vi har også tidligere i sesongen delt ut mange poeng på Anfield. Det holder ikke om du har ambisjoner om å komme seg til CL.

Må ha hjelp
Nå har Liverpool stilt seg i en slik situasjon at de er avhengig av hjelp fra sine rivaler for å ha mulighet til CL neste sesong. Vi har rotet bort dette selv og det ser ut som om hverken manageren eller spillerne tåler presset. Har hatt mange muligheter å avgjøre dette selv og har ingen andre enn oss selv å takke. Skader hører med og er ingen unnskyldning

Det er fortsatt håp og vi gi r ikke opp, men må nok vinne de fire siste kampene. Tanken på å bli nummer fem eller seks å havne i Mikke Mus neste sesong har tatt fra mange røde supportere nattesøvn de siste ukene. Da hadde det vært bedre å havnet utenfor EL og kun hatt serien å konsentrere seg om neste sesong

Nå må vi bare stå sammen og håpe på hjelp fra Tottenham at de tar poeng mot Manchester united og Arsenal og så må vi gjøre jobben selv. Det så virkelig lyst ut i høst, men etter nyttår så har det vært en skikkelig nedtur og frustrasjon har sakte men sikkert sniket seg inn.

Det er tøft å være supporter og det er mange nedturer du må gjennom, men heldigvis så kommer det opptur etter nedtur. Kanskje ligger det en  CL billett og gjemmer seg bak de mørke skyene rundt Anfield. Vi gir ikke opp før det er teoretisk umulig.

God helg

Mikke Mus


No Comments


Add Comment

Lagt inn 1 år 52 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 547 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (779)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys