onsdag 20. juni 2018


Bananskrell

Bananskallet
Søndag spiller Liverpool hjemme mot Southampton. Dette er kampen vi har fryktet i flere uker og vi er livredd for å gå på et bananskrell mot Southampton.
Vi har spilt tre ganger mot the Saints  tidligere denne sesongen og står med en uavgjort og to tap. De parkerer bussen og vi snakker en skikkelig dobbel dekker som bare Mourinho kan.  Liverpool har også tidligere slitt mot Southampton, så dette blir en lidelse.

Begravelse
Vinner Liverpool mot Southampton så er det bare å sette seg tilbake i godstolen og nyte Arsenal mot Manchester United. Det laget som avgir poeng der kan se langt etter topp fire. Det beste resultatet er X eller at the Gunners vinner. Føler meg ganske sikker på at dette blir en solid hjemmeseier siden Manchester United kommer nesten direkte fra semifinale i EL i Spania. Dette er Arsenals siste mulighet til å henge seg på topp fire og det samme med Manchester United. Her kan ikke Mourinho legge seg bakpå og være kynisk og gå for 0-0. Det vil bety at han har invitert til begravelse. Her må begge lagene gå for tre poeng.

Gjør jobben selv
Liverpool må bare gjøre jobben selv og helst vinne de tre resterende kamper. Mest sannsynlig holder det med to seirer og 75 poeng. Den verste kampen er søndag klokken 14,30 mot Southampton. Skulle det bli tre poeng der er det 80% sjanse for topp fire. Selvsagt går vi får topp tre og da må vi vinne alle de tre gjenstående kamper og ikke gå på noen bananskrell Jeg er livredd kampen på søndag og har fryktet denne i flere uker.Vi fikk en ekstra julegave sist helg og tok vare på den og ikke rot bort denne muligheten.

Det er ingen grunn til å ta av selv om Liverpool vant sist helg og det er fort gjort å nødlande. Vinner vi søndag, så kan vi begynne å drømme om at lag som Barcelona, Real Madrid, Juventus osv skal komme på Anfield neste sesong, men det er langt fram dit
Håper ikke Liverpool går på et bananskall


1 Comments


  • Roger Hojem 1 år 46 dager siden
    Nervene er i høyspent. Seier søndag og i det fjerne ser jeg CL. Har fryktet denne kampen i flere uker. Southampton er et bra lag og Liverpool har slitt mot dem, men nå er tiden inne for å sette en stopper for det. vi kommer til å møte et lag som har parkert bussen og ikke interessert i å spille fotball. Dette er vi vant til og de andre topplagene og må finne en nøkkel for å slå disse kyniske lagene. Det er ikke deres ansvar å underholde på Anfield, men Liverpool. Vinner vi så er det bare å sette seg ned i godstolen med mye snacks og bare nyte Arsenal mot Manchester United og hvilket lag som skal begravlegges. Skulle vi avgi poeng, så blir det et h....e. Vi går for topp tre og da må vi vinne med mange mål og vi går for 3-0

    Reply

Add Comment

Lagt inn 1 år 47 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 603 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (779)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys