tirsdag 24. april 2018


Festen avlyst

Festen endte merd depresjon
Hadde sett fram til denne dagen hele uken. Liverpool seier hjemme mot Southampton og deretter skulle jeg bare sette meg godt til rette å se korsfestelsen av enten Wenger eller Mourinho. Slik skulle det dessverre ikke bli.

Smultringer
Liverpool leverte nok en svak hjemmekamp og måtte nøye seg med 0-0mot et ultra defensivt Southampton. De er ikke interessert i å spille fotball, men det er ikke deres ansvar å underholde. Liverpool hadde en unik mulighet til å ta tre poeng da fikk straffespark, men Milner brente straffesparket. Alt i alt er det ikke noe å si på 0-0 når du ikke klarer å produsere mer enn dette på hjemmebane

Mouriniho korsfestes 
Jeg begynte plutselig å tenke på Mikke Mus og EL igjen neste sesong Denne frykten og tegneseriefiguren dukker bare plutselig opp ved jevne mellomrom . Det vil være en gedigen nedtur, men fotball er rått og brutalt. Nå var det bare å håpe på at Arsenal tar poeng hjemme mot Manchester United. Det ville mest sannsynlig bety at vi kan korsfeste Manchester United og står kun igjen med Arsenal som utfordrer  i kampen om topp fire

Kan avgjøre det selv
Manchester United tapte 2-0 i London mot Arsenal og det betyr at de ikke havner topp fire i år heller, men har fortsatt en unik mulighet for dem å få CL neste sesong ved og vinner EL finalen mot Ajax. Dette ble en flott opptur etter nedturen bare noen timer tidligere. Dermed ligger fortsatt skjebnen i våre egne hender og må vinne de to siste kampene.

Mest arugante av alle
Jeg har aldri lagt skjul på at jeg ikke liker Jose Mourinho. For meg er han den største drittsekken og mest usympatiske personen jeg vet om. Det har han vært siden 2003 . Han er en god manager og spesielt i medgang, men har aldri klart hans oppførsel Han er den mest kyniske og arogante person jeg vet om og er villig til å gå over lik for å vinne. Dette har ingenting ved at han er manager i Manchester United for jeg hatet han lenge før det. Jeg ber til Gud at han aldri blir manager i min klubb.I en syk verden så vet man aldri hva som skjer og jeg styrer ikke hvem som kommer og går og uansett ville jeg fortsatt holdt med Liverpool og vært 100 % lojal. 

Rotterace
Liverpool sine sjanser til å bli topp fire er fortsatt gode, men her tør vi ikke å sprette champagnekorken før det er et faktum. Liverpool har hatt så mange muligheter til å avgjøre dette, men svikter når det gjelder gang på gang. Begynner og lurer på om Klopp og spillerne tåler presset når det topper seg til.

Det er alt for svakt å rote bort så mange poeng mot lag som parkerer bussen på hjemmebane. Det kreves større temp, flere løp på kryss og tvers og noen som kan slå de utløsende pasningene og være boksåpner.

Nå venter West Ham i London og det blir garantert en tett og jevn kamp og avgir vi poeng der, så er vi plutselig avhengig av hjelp fra andre. Nå kan vi avgjøre dette selv og ikke la nok en fest bli ødelagt.

KBK sitt aller første poeng i eliteserien og at Manchester United tapte i London var et lite plaster på såret på en ellers grå søndag .
Liverpool logo

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 351 dager siden av Roger Hojem

Tag: Jose Mourinho. Liverpool.Arsenal KBK Manchester United
Kategorier:
Lest: 507 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (769)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys