onsdag 20. juni 2018


Liverpool reiste seg og United begravd

Sterk seier
Liverpool måtte vinne i London mot West Ham etter at Arsenal virkelig har lagt press på Liverpool med to sterke borteseirer mot henholdsvis Southampton og Stoke.  Det ble litt av en festforestilling og Liverpool vant 4-0. Dette er rett og slett imponerende og viste enorm styrke. Da har vi matchball hjemme mot Middlesbrough neste søndag. Vi tar ingenting forgitt, men vi har stilt oss selv i en meget god posisjon og skjebnen ligger i våre hender. Det var god stemning i King Kenny og dette var en utrolig viktig seier som kan ha enorm betydning for klubbens framtid. Kommer de seg inn i CL vil de få tilgang til enorme pengesummer og kanskje betyr det at eierne gir klarsignal til å bygge ut stadion til 60 000. 

Manchester United sin gravferd

Det ble også enda mer å juble over senere på kvelden da Manchester United tapte 2-1 mot Tottenham på White Hart Lane. Dermed er det klart at Manchester United havner bak Liverpool på årets tabell.  Fakta er at Manchester United har kun vært foran Liverpool på tabellen i to timer pga de spilte før Liverpool en kamp tidlig i sesongen.

Manchester United ser ut som om de har funnet sin plass i PL og gjort det til vane å legge beslag på 6 plassen.  Det kan jo fortsatt bli en bra sesong for de røde djevlene å vinne Mikke Mus cupen og dermed komme seg inn i CL. De har allerede vunnet ligacupen, så da tåles det vel nok en 6 plass. Det må uansett være tungt for United sine supportere å se et tidligere lekent United bli så kyniske.

Vi må kun konsentrere oss om oss selv og ikke hva alle de andre gjør og kanskje en mellomting mellom Klopp og Mourinho hadde vært nøkkelen til suksess i ligaen?

Spennende uke

Liverpool-supporterne går en spennende uke i møte. Både Arsenal og Manchester City skal ut i enkle hjemmekamper i PL i midtuken. Er jo lov å håpe på hjelp, men blir vel mest med drømmen. Vi må nok avgjøre det selv neste søndag med seier mot Borro.  

Det er ingen grunn til å starte feiringen for vi er fortsatt et stykke fra CL plass, men mulighetene ligger i våre hender. det som er fakta er at Liverpool kommer foran Manchester United på tabellen og det ved å gå i overskudd på transfermarkedet mot Manchester United som har sprengt banken for å vinne ligaen og ender opp på 6 plass. 


Johnny Puma Rotvær

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 1 år 36 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 642 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (779)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys