tirsdag 24. april 2018


Dårlige odds

Dårlig statistikk
Ivar Bernt Hoel fra Averøya er over for å få med seg søndagens drama. Ivar drar regelmessig til Liverpool, men de siste sesongene har han fått med seg en del dårlige resultater og opplevelser. Hver gang Hoel er over frykter jeg det verste.

Håper bare jeg er overtroisk og tar fullstendig feil, og at Ivar Bernt for se et lekent Liverpool som feier over Middlesbrough og sikrer seg CL kvalifisering. det har både klubben og Ivar Bernt fortjent. Skjebnen ligger i våre egne hender og det er kun opp til oss selv

Liverpool har ikke tapt hjemme mot Borro på 41 år og normalt skal dette være kattens lek med musa. Det handler bare om å få det første målet og deretter bare kjøre på å drepe kampen. Vi under Ivar Bernt en helt fantastisk opplevelse og at han kommer hjem med muligheter til å få oppleve CL på Anfield neste sesong

King Kenny
Liverpool fansen i Kristiansund benker seg ned i King Kenny for å få med seg nervedramaet. Det spørs om ikke Liverbirds Kristiansund bør gå til anskaffelse av hjertestarter og hjertemedisin. Dette blir en påkjenning av de sjeldne. Heldigvis har vi byens beste lege Asgeir Sivertsen der, så det skal nok gå bra.

Lykke til alle Liverpoolhjerter 
YNWAIvar Bernt Hoel.jpg

Malia Kristiansund

1 Comments


  • Roger Hojem 337 dager siden
    Ivar Bernt du er og blir en kjernekar og skal aldri true med å inndra passet ditt igjen. Gratulerer med en fantastisk opplevelse og dette hadde du virkelig fortjent. Feir med stil og nå går vi en lys og flott sommer i møte. Takk for at du kjøpte komplett Liverpool-drakt til meg med navn og nummer, men ville ikke ha på PL merker for du mente vi måtte vente og heller ha på Cl merker. Du er vår mann og kanskje vi bør spleise på sesongkort til deg!!

    Reply

Add Comment

Lagt inn 339 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL Ivar Bernt Hoel Liverpool
Kategorier:
Lest: 571 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (769)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys