tirsdag 25. september 2018


Har Klopp mistet grepet?

Dårlig start
Liverpool og Klopp har ikke hatt marginene på sin side i sesongstarten. Det startet allerede borte mot Wattford hvor hjemmelaget utlignet på overtid og målet skulle ha vært annullert for offside. Uansett om det var hårfint offside, så er det for dårlig å slippe inn slike drittmål.

Elendig uke

Liverpool har til tider spilt flott fotball og overkjørt sine motstandere, men effektiviteten er dårlig og har ikke fått betalt. 2-2 mot Sevilla ble fulgt opp med 1-1 mot Burnley og tirsdag ble det tap 2-0 mot Leicester i ligacupen. Liverpool har dominert kampene, men det betyr ingenting når resultatene uteblir.

Lang sesong
- Ligacupen var vår mulighet i år. Du verden for en lang sesong dette blir skriver en lokal supporter til meg rett etter at Liverpool er slått ut av ligacupen

- Dette holder ikke og nå må Klopp kvitte seg med daukjøtt og handle kvalitet. Hvorfor han ikke har forsterket den bakre fireren er en gåte for meg, skriver en anen supporter.

Det er ingen tvil om at supporterne er skuffet og de siste resultatene har satt sine preg og at de er missfornøyd med overgangsmarkedet. Det er en lang sesong og tror fortsatt Liverpool kan vinne CL og Fa-cupen. Klopp sine disipler kan spille skjorta av hvilken som helt motstander, men er også sin selv verste motstander at de slipper inn for mange enkle drittmål.

Vi får håpe på noen positive resultater framover slik at selvtilliten kommer inn i laget og som den fortvilte supporteren skrev det er en lang sesong. Vi må ikke gå fra å være trunde til å bli tvilende og husk vi har verdens kuleste manager og rom ble ikke bygget på en dag


Kristiansundere har fortsatt tru på Klopp og Liverpool

Malia Kristiansund

No Comments


Add Comment

Lagt inn 1 år 5 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 579 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (786)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys